top of page
Home
X-Ray Resultaten

Maak kennis met de vereniging

Geschiedenis en oprichting: In oktober 2017 is de Vereniging Medici van de Antillen, oftewel de Asosiashon Mediko di Antias (AMA) in het leven geroepen. De motivatie voor het oprichten van de vereniging was tweeledig:

  1. Het in contact brengen van (toekomstige) artsen, apothekers en andere lotgenoten met een universitair medisch achtergrond, afkomstig van Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten 

  2. Collectief de stem van deze medici naar voren brengen op de eilanden en het creeren van opleidingsplekken voor medici (in spe) met een achtergrond van een van de Nederlands Caribische eilanden die een bijdrage willen leveren aan de eilanden

ASOSIASHON MEDIKO DI ANTIAS

"Een netwerk van (bio)medici met een Caribisch Nederlandse achtergrond"

AMA

"Een netwerk van (bio)medici met een Caribisch Nederlandse achtergrond"

Coming up next....

AMA tips&tricks lezing voor nieuwe studenten
AMA tips&tricks lezing voor nieuwe studenten
04 mei 2024, 09:00 AST
Zoom meeting

Word lid!

Aanmelden Database

Heb je een medische opleiding gevolgd of ben je bezig met een medische opleiding? En heb je ook nog een band met Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en/of Sint Maarten? Dan is AMA wellicht voor jou!

 

Rechtsboven klikken op "Log in"  en vervolgens op "Nieuw op deze website? Inschrijven" om in te schrijven. 

Wil je toch eerst meer informatie stuur dan een mail naar info@medikoantiano.com

De AMA zet zich in om een database op te zetten van alle studenten en afgestudeerden in de gezondheidszorg in Nederland. Door middel van deze database moet voor alle partijen op de voormalige Nederlandse Antillen duidelijk worden wat het aanbod aan talent is in Nederland.

Door een duidelijk en overzichtelijk database te hebben kunnen we ons als vereniging ook inzetten voor het regelen van opleidingsplekken voor medici die als doel hebben terug te keren naar de eilanden.

 

Let op: het invullen van je gegevens in de database maakt je niet automatisch lid van de vereniging. Om lid te worden kan je je opgeven via de "Log in" knop en vervolgens aanmelden.

Contact us

Contact

Bedankt voor uw bericht!

Voor vragen kunt u ons het beste per mail bereiken. Wij streven ernaar om alle correspondentie binnen 7  werkdagen te beantwoorden.

bottom of page