top of page
Interne vacatures
Bestuurlijke Functies:

Vacature Vice-Voorzitter Intern 2025!

Voor het bestuursjaar 2025 zoeken wij een Vice-Voorzitter Intern. De Vice-Voorzitter intern ondersteunt o.a. de Voorzitter in haar bestuurlijke taken. Belangrijke meetings met externe partners bijwonen en beslissingen maken m.b.t. de toekomst van AMA zijn enkele taken die erbij horen. AMA vertegenwoordigen bij events, zoals het CHS of een ALV hoort ook bij.

De functie is flexibel en vergt qua tijdsinvestering gemiddeld 3 á 4 uur per week. 

Ben jij:

  • student of young professional met affiniteit voor de eilanden

  • op zoek naar een extra uitdaging en wat verantwoordelijkheid in een bestuurlijke functie

  • communicatief vaardig en proactief  

  • minimaal 1 jaar beschikbaar voor 3-5 uur per week
     

Dan is dit misschien wel iets voor jou! Enthousiast of vragen over de functie? Mail jouw vraag of sollicitatie naar info@medikoantiano.com 

Functies binnen Commissies/Werkgroepen:


Lid Lezingencommissie

De lezingencommissie is op zoek naar een nieuw lid! De lezingencommissie binnen AMA is op zoek naar een lid om ons team te versterken. Als commissie organiseren wij het jaarlijkse Caribbean Healthcare Symposium. Dit symposium is hét platform waar iedereen met een interesse in de gezondheidszorg van de Nederlands Caribische eilanden samenkomt. Hierbij worden meerdere sprekers uitgenodigd en zal er aansluitend ruimte zijn voor een interactieve discussie tussen publiek en panelleden.

 

Daarnaast houden we gedurende het rest van het jaar meerdere leerrijke lezingen met diverse thema’s binnen de zorg voor algemeen publiek en nascholingen voor vakgenoten. De leden van de lezingcommissie zijn verspreid over heel Nederland, wisselend van bachelor student tot aan afgestudeerden met verschillende zorg gerelateerde studies als achtergrond. Oftewel een divers, gezellig en gedreven team.

 

Ben jij het enthousiaste nieuwe lid die ons team zal komen versterken? Heb je interesse of nog aanvullende vragen?

Stuur een mail met je CV naar: lezingcommissie.AMA@gmail.com

Lid Public Relations commissie

De Public Relations (PR) commissie is op zoek naar enthousiaste en actieve nieuwe leden met doorgroeimogelijkheden tot de functie van voorzitter! De PR commissie is één van de belangrijkste commissies in AMA. Het zorgt namelijk voor de representatie van AMA via onze website en al onze social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Een creatieve instelling/ handigheid met digitale media is erg gewenst!

De PR-commissie is verantwoordelijk voor alle sociale mediakanalen en de website. Zij zijn verantwoordelijk voor de promotiecampagnes van de vereniging. Dit omvat het delen van foto's van evenementen en het maken van posters, video's en ander fysiek promotiemateriaal. Tijdsinvestering hangt af van het aantal promotiecampagnes maar is gemiddeld 1-2 uur per week.

Interesse? Mail  een korte motivatie naar public.relations@medikoantiano.com. Voor eventuele vrijblijvende vragen kan er ook laagdrempelig contact worden opgenomen met eerdergenoemd emailadres.
 

Lid Werkgroep Database

Werkgroep database is op zoek naar versterking van ons team! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met een affiniteit met (of een oprechte interesse in) de gezondheidszorg in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

 

Je moet beschikken over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Een grote mate van zelfstandig kunnen werken is ook een belangrijke vereiste. Liefst een goede beheersing van zowel Papiamento/Papiamentu, Nederlands en Engels.

 

Probleemstelling en doelstelling

Tot op heden is er geen overzicht van:

  1. Het aantal scholieren die een medische opleiding in Nederland gaan volgen

  2. Het aantal dat doorgaat met een medische vervolgopleiding

  3. Een overzicht van hoeveel ook daadwerkelijk terug willen naar de eilanden.

  4. Het aantal medisch specialisten of een inschatting van hoeveel er nodig zijn op korte en lange termijn.

 

Met werkgroep database willen wij bovenstaande in kaart gaan brengen om zodoende capaciteitsplanning op de eilanden verder te kunnen bevorderen.

Werkzaamheden

Je gaat contact opnemen (via mail of telefonisch) met verschillende zorgverleners in onze database om zo up to date demografische gegevens te kunnen verzamelen. Je bepaalt zelf op welke momenten je aan de slag gaat met het project, mits de afgesproken deadline gehaald worden.

Voor vragen of meer informatie kan je ons mailen via vicevoorzitter-extern@medikoantiano.com.

bottom of page