top of page

Registratie Database

AMA zet zich in om een overzichtelijke database op te zetten van alle studenten en afgestudeerden in de gezondheidszorg in Nederland. Door middel van deze database moet voor alle partijen op de voormalige Nederlandse Antillen duidelijk worden wat het aanbod aan talent is in Nederland.

Door een duidelijk en overzichtelijk database te hebben kunnen we ons als vereniging ook inzetten voor het creëren van opleidingsplekken voor medici die als doel hebben terug te keren naar de eilanden. Tot nu toe zijn 80 collega's je voor gegaan!

Belangrijk om te weten:

- Gegevens in de database zullen anoniem blijven en gebruikt worden

- Ook als je het al eerder hebt ingevuld is een nieuwe invoer gewenst, elk jaar kan er iets veranderen in je looppad of je situatie. Bij een dubbele invoer wordt de oudere handmatig verwijderd.

- Invullen van de database maakt je niet automatisch lid.  Om lid te worden kan je je opgeven via de "Log in" knop en vervolgens aanmelden.

- De database is zojuist vernieuwd. Mocht je tegen iets aanlopen of iets missen, schroom niet om ons dit te laten weten op info@medikoantiano.com

Database invoer

Bedankt voor de inzending!

bottom of page