top of page

Vacature Werkgroep Database


Beste AMA-leden,


Werkgroep database is op zoek naar versterking van ons team! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met een affiniteit met (of een oprechte interesse in) de gezondheidszorg in het Caribisch deel van het Koninkrijk.


Je moet beschikken over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Een grote mate van zelfstandig kunnen werken is ook een belangrijke vereiste. Liefst een goede beheersing van zowel Papiamento/Papiamentu, Nederlands en Engels.


Probleemstelling en doelstelling Tot op heden is er geen overzicht van: • Het aantal scholieren die een medische opleiding in Nederland gaan volgen • Het aantal dat doorgaat met een medische vervolgopleiding • Een overzicht van hoeveel ook daadwerkelijk terug willen naar de eilanden.

Daarnaast is er op de eilanden tot nu toe geen volledig overzicht van het aantal medisch specialisten of een inschatting van hoeveel er nodig zijn op korte en lange termijn.


Met werkgroep database willen wij bovenstaande in kaart gaan brengen om zodoende capaciteitsplanning op de eilanden verder te kunnen bevorderen.


Werkzaamheden Je gaat contact opnemen (via mail of telefonisch) met verschillende zorgverleners in onze database om zo up to date demografische gegevens te kunnen verzamelen. Je bepaalt zelf op welke momenten je aan de slag gaat met het project, mits de afgesproken deadline gehaald worden.


Voor vragen of meer informatie kan je ons mailen via info@medikoantiano.com of vicevoorzitter-extern@medikoantiano.com.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page