top of page

ATMYS Plenaire sprekers


Welkom bij “Advice to my younger self’.

Als je benieuwd bent naar de uitdagingen en mooiste momenten in opleiding tot een gezondheidszorg-gerelateerde carrière, you’re in the right place! Onze sprekers zullen vertellen over belangrijke tips en tricks waar zij veel baat aan hadden tijdens hun opleiding en zullen al jullie vragen beantwoorden.

We zullen beginnen met 2 plenaire sprekers. Als eerste: Dr. Jamiu Busari. Hij is kinderarts en decaan van het HOH Academy, wat de opleidingssector is binnen het Dr. Horacio E. Oduber ziekenhuis. Daarnaast is hij associate professor van medical education bij de universiteit van Maastricht.

En als tweede: Drs. Shacara Blake. Drs.Blake, uit St. Maarten, heeft geneeskunde gestudeerd en is momenteel arts-onderzoeker te Amsterdam UMC en woonachtig op Curaçao.

Hierna zullen we overgaan naar de breakout rooms waar je de keuze zal hebben uit 4 sprekers. Ben je geïnteresseerd maar heb je jezelf nog niet aangemeld voor ons ZOOM-event op 6 februari 16:00 CET. Doe het dan snel via de onderstaande link naar het aanmeldformulier: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSekNOlZebuQL1.../viewform

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page