top of page

Slim omgaan met geld

Het bestuur van AMA organiseert een gratis financieel event op 8 juni in Den Haag! 

**Aankondiging Financieel Event - 8 juni in Den Haag**

Geachte leden en geïnteresseerden,

Het bestuur van AMA heeft het genoegen u uit te nodigen voor een kosteloos financieel event op zaterdag 8 juni in Den Haag.

Bent u geïnteresseerd in beleggen, wilt u meer weten over het beheren van studieschulden, of wilt u gewoonweg leren hoe u verstandiger met geld kunt omgaan? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 8 juni om 13:30 uur bij Kas di Korsou in Den Haag.

Tijdens dit evenement zullen Kevin Rojer, consultant bij Probability & Partners, en Joke Peereboom en Linda Arkesteijn van DUO u meenemen in de wereld van financiën. Heeft u specifieke vragen? Vul deze in in het aanmeldingsformulier, zodat ze tijdens het evenement behandeld kunnen worden.

Wij verwelkomen graag al onze leden en bieden niet-leden eenmalig de mogelijkheid om kennis te maken met onze organisatie.

Meld u nu aan via het formulier op deze pagina, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal (fysieke) aanwezigen en de catering. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om fysiek aanwezig te zijn, dan kunt u het evenement ook online bijwonen via Zoom. Geef dit aan in het aanmeldingsformulier en u krijgt een zoom-link toegestuurd op de dag van het evenement. 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van AMA

cool piggy bank.jpg

Aanmelden financieel event 

Aanwezig:

Dank voor uw aanmelding!

bottom of page